onsdag 21 mars 2012

Vår

Idag har de vart strålande sol, och termometern har visat på strax över 10 grader. Kanske våren är här nu? Våren är verkligen en underbar årstid. De blir varmare och varmare ute. Solen är uppe längre för varje dag:-) vid 18-tiden är de fortfarande ljust.

Men angående något helt annat... Natten utan blöja. Vi tog upp och satte Ella på botten innan vi gick och la oss vid 22.30. Lite protester blev det. Men de tog inte lång tid så kissade hon på pottan. La sedan tillbaka henne i sängen, hon somnade snabbt om. Vid 01.30- tiden kom hon in till oss. Jag sa till henne att om Jon skulle sova i vår säng måste hon kissa på toa först, eller sätta på sig en blöja. Först protesterade hon. Men jag bar henne till toaletten, satte henne på toa och då kissade hon. Men jag vågade inte lita på detta, så jag bäddade med plastade frotté under lakanet. Kvart i sju vaknade Felix. Jag gick upp med honom, Tomas och Ella sov vidare till strax innan kl 8. I sängen var de torrt. Så den här natten gick bra. När hon skulle lägga sig idag frågade vi om hon ville sova med eller utan blöja.
- Jag ska sova utan blöja
Så nu hoppas vi att den här natten går lika bra som natten innan.

I morgon ska jag jobba igen. Senaste tiden har jag jobbat i snitt 1-2 dagar i veckan. De är bra för ekonomin, och dessutom är det ganska skönt att komma hemifrån utan barn ibland :-)

Nu kan man gå in på Skatteverket och kolla upp om man får tillbaka på skatten, eller om man ska betala tillbaka. Jag fick tillbaka några tusen, men Tomas fick rest skatt. För att vara exakt... 30 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar