onsdag 28 mars 2012

Dagarna går fort....

De är redan onsdag... I måndags jobbade jag. På kvällen tog vi fram grillen ( elgrill). Jag och Felix var i köket, jag gjorde ordning potatisen, och grönsakerna. Ella och Tomas satt på balkongen och skötte grillningen. Tomas med en lättöl, och Ella med ett glas saft. De såg så gulligt ut när de satt där och pratade, pappa och dotter och hade koll på grillen.

Igår när Ella var på dagis var Tomas, Felix, och jag iväg till Solna polisstation för att ordna pass till mig och Felix. Måste ha pass när vi i början av juni åker till Spanien för att hälsa på barnens farmor och farfar. Felix har Inge pass sedan tidigare. Mitt pass är egentligen giltigt till mars 2013, men i de passet står mitt gamla efternamn, så jag måste ordna ett nytt med rätt namn :-) är ju gift nu. Jag hämtade sedan Ella efter dagis. Tomas stannade hemma med Felix som fick sova em i sin säng. Ella och jag gick ner till lekparken här i närheten. Vi mötte upp Camilla och hennes barn där. Jag berättade att de skulle komma dit för Ella när jag hämtade henne på dagis;
- åh vad kul mamma, Jill är min bästa kompis.
Väl i parken lekte de knappt med varann. Ella tjurade mest hon vill absolut ha den gula cykeln som Jill hade. Trots att de fanns en likadan, fast röd som var ledig. Så istället för att cykla på den " röda cykeln" tillsammans med Jill, så satt hon i ett hörn och tjurade, tills Jill gick av cykeln för att gå och gunga, då var Ella väldigt snabb att ta " den gula cykeln"... Och sedan var de lugnt.

Idag träffade jag en kompis och åt lunch med henne. Hon är gravid, är beräknad till mitten på maj. Var roligt att träffa henne. Får se om vi hinner ses något innan bebisen föds? På em kom min syster och hennes lilla Alma över hit. När jag hämtade Ella på dagis sa hon
- Jag vill gå till parken mamma, och leka med Jill
Lite roligt, med tanke på hur tjurig hon var igår när vi gick till parken och träffade Jill. Men de hade hon nog glömt eller förträngt :-) Men idag blev de ingen park. Istället fick hon leka ett tag med kusin Alma. På kvällen ( vid 18-tiden) var jag och Lina på SATS och tränade Lämnde in de 3 kusinerna på barnpassningen medans vi tränade. De gick riktigt bra. Både Lina och jag fick träna hela passet. Efter passet mötte jag och barnen upp Tomas, som kom hem från jobbet. Väl hemma, fick barnen välling och sedan var de lägg dax. Båda två somnade utan några protester. Så nu är de dax för lugn och ro och återhämtning för föräldrarna :-) god kväll på er alla :-)

1 kommentar:

  1. Tror nog att Ella bråss på hur du var som liten kära syster! ;) :) Kram på dig

    SvaraRadera