söndag 18 mars 2012

Ledsen och trött kille....


Igår var vi över hos mormor och åt kroppkakor. Lina, Mange och jag gick dit med Alma och Felix i sina vagnar. Förhoppningen var att Alma och Felix skulle få sova ut ordentligt. Alma sov bra. Men med Felix tog det ett tag innan han somande, och sedan sov han bara drygt 40 min. Min förhoppning var att han skulle sova iallafall ca 1 1/2 timme. Men trots att han var vaken så låg han snällt och utan att protestera i vagnen. Jag hade en svag förhoppning om att han skulle somna om, men ICKE. Kvällen blev sedan inte riktigt som jag hade hoppats. Felix som annars brukar vara så glad och positiv och alltid ha nära till en leende, han visade inte alls den sidan. Han var grinig, och klängig, och inte nöjd några längre stunder. Tomas och jag fick turas om att ha en små ledsen Felix o knät under hela middagen. Strax före kl 19 höll Felix på att somna i Manges famn. Jag tog då och bytte blöja på Felix och satt epå honom pyjamas och försökte ge honom välling. De var han inte alls sugen på. Blev bara några klungar sedan vägrade han dricka mer. Vid den tidpunkten var han bara nöjd kortare stunder för att sedan skrika och gråta igen. DÅ bestämde vi oss för att det nog var dax att åka hem. Kände inte alls igen Felix. Lite orolig över att han höll på att bli sjuk. Vi hann knappt starta bilen så sov han. Väl hemma flyttade jag öve rhonom till hans säng. Gjorde iordning en flaska välling som vi ställde i kylen. var ganska säkra på att han skulle vakna och vilja ha välling under natten, med tanke på att han inte druckit någon välling på kvällen. Strax före kl 07 vaknar han. Då har han sovit hela natten. Då dracka han utan att protestera en flaska välling, och sedan var han precis som vanligt. Fullt ös, tillsammans med Ella, tills de var dax att sova fm-vilan. La honom i hans säng strax efter kl 9. 10 min senare gick jag in för att se om han sov. De gjorde han. Men han måste ha somnat sittandes. Han hade bara fält över kroppen över benen. Såg väldigt sött ut, men inte alls särskilt bekvämt, så jag la honom på rygg istället, och la över honom en filt. Han sover ännu, och nu är kl strax halv tolv.
De troligaste ang gårkvällen är att han var över trött, och med en massa männsikor som han inte känner igen. Blev ingen lyckad kompination. Som han har vart idag, så tror jag absolut inte att det är någon ny förkylningen eller liknande på gång iallafall...

Just nu är Tomas och Ella iväg och handlar. Vädret är inte på topp ute, men ev gårjag iväg till parken ett tag med henne i em om hon vill. Ikväll ska jag träna, och sedan blir det söndagsmys i soffan. Ha en bra dag allihop, och GRATTIS på födelsedagen till Farmor Inger önskar vi !!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar