måndag 19 mars 2012

Sovmorgon...

Ella kom in till oss redan vid halv tolv i natt. Tomas och jag hade precis somnat båda två, så de blev att hon fick ligga kvar mellan oss i sängen. Halv fem vaknade jag nästan gång av att Felix skrek. Halv fem tycker jag är på tok för tidigt att gå upp. Jag gick in till honom och gav honom nappen. Men de hjälpte inte. Blev till att göra välling. Trodde nästan Ella skulle vakna, med tanke på hur Felix skrek. Men hon sov vidare :-) efter att Felix fått välling somnade han om snabbt, och sov ända till halv åtta !!!! Så får se om jag lyckas få honom att sova nu på fm. Annars får han bara sova en gång idag, efter lunch. Men än så länge ligger han i sin säng och protesterar litegrann. Ella vaknade strax innan halv åtta. Så i morse blev de sovmorgon :-)

I lördags lyckades vi tillslut boka en resa till Spanien, så i början av juni åker vi till Spanien och hälsar på barnens farmor och farfar. Spännande att se hur de går att flyga med 2 barn?!?! Ska bli kul att komma ner dit igen. Jag har inte vart där sedan Tomas och jag gifte oss i sep 2010. Ville inte flyga för sent i graviditeten, och inte heller flyga dit när Felix var riktigt liten. Men nu är det dax :-)

Nu är det tyst inne från Felix, ska kika efter om han somnat.... Nu har han somnat, så nu ska jag passa på att få lite egen tid innan han vaknar igen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar