söndag 11 mars 2012

Utflykt...
I lördags jobbade Tomas. Då var jag och barnen iväg till Akallaby, tillsamman med en arbetskompis till mig och hennes 2 barn (1 1/2 år och 3 1/2 år). De är en 4h-gård som ligger i Akalla. Vi åkte dit redan på fm, vädret var tyvärr inte på topp. Var ganska kallt ute. Ella humör var helle rinte på topp i början. Pratade bara om att hon ville gå in...Men hon tinade upp när vi gick in på cafeet och åt lunch. Så efter lunch lekte hon riktigt bra.
På kvällen var jag ute och åt med en nära vän. Blev mycket prat och skratt. Trevlig kväll :)

Idag har Tomas vart föräldraledig. Vädret var bättre i dag än igår. Så vi åkte till Björklundshage ( en annan 4h-gård som ligger här i Norra Ängby;

http://www.4hbjorklundshage.se/


Vi åkte dit tillsammans med Camilla och Tobbe och deras 2 barn, Jill och Liz. Ella säger ofta att Jill är hennes bästa Kompis. Men när de väl ses så blir det ofta mycket bråk också, fast även en hel del lek. Idag gick det faktiskt riktigt bra. Inte så mycket sura miner :) De lekte i parken, tittade på fåren, red på en ponny, utan att någon av de blev arg eller ledsen.


Ella tyckte de var riktigt roligt att leka i vattnet. Glad att vi satte på henne regnbyxorna utanpå overallen. Dessa regnbyxor fick hon i julklapp av mormor och morfar. Passae perfekt utanpå overallen.
Vi avslutade fm med en lunch. Vi hade med oss korv till barnen, och smörgåsar till oss vuxna. Efter lunchen bestämde vi att vi skulle åka över till oss och fika. De var trots allt inte jätte varmt ute. Men lagom till vi kom hem till oss, sprack det upp, och våren visade sig från sin bättre sida. Men vi gick trots det in. De små ( Felix och Liz) som ännu inte kan gå är inte så roade av att vara ute och sitta i vagnen, och att krypa runt i alla gega som är ute är ingen vidare ide. Dessutom är det ganska svårt att krypa runt en overall och överdragsbyxor. Barnen lekte sedan på bra inne.


Nu ska jag sätta mig i soffan och umgås med Tomas. Bilderna som jag har lagt upp, är tagna med den nya kameran :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar