söndag 1 januari 2012

Gott nytt år.

Så var 2011 över. Och vi skriver nu 2012. Vi firade nyårsafton tillsammans med Tomas bror Mats, Natalie ( hans Sambo ) och hennes dotter. Var ett lugnt och trevligt nyårsfirande. Vid 12-slaget sov De 2 äldsta barnen, Ella, och Natalies dotter. Men Felix var vaken, och hade vart det sedan runt halv elva. Var helt omöjligt att få honom att somna. Vi gick och la oss vid 01.30, då var Felix fortfaraden vaken. Vet inte vemsom somnade först. Jag eller Felix, men det blev sedan en orolig natt. Då Felix vaknade flera gånger. Han sov hela natten i vår säng, vissa gånger när han vaknade gick det att trösta honom genom att amma, andra gånger fungerade det inte. Men det var aldrig några långa stunder han skrek. Men tillräckligt för att jag skulle vakna. Som tur var så väckte han inte våra nattgäster. Mats med sambo och dotter sov kvar här. Ella däremot sov hela natten i sin säng. Men när hon kom in till oss vid halv åtta hade jag äntligen lyckats somna riktigt djupt, så jag var helt säker på att det fortfarande var natt. Men de var det alltså inte :)Jag hoppas på en lugnare natt som kommer. Tomas och jag tänkte äta hummer för första gången ikväll, om vi lyckas få barnen att somna.

Roade mig tidigare idag med att skriva ner vad vi gjort tidigare nyår. Kom till milleniuskiftet, sedan minns jag inte riktigt var jag gjort tidigare. ÄR några år som jag är lite osäker på, pröva själva och se om ni minns vad ni gjort tidigare nyår :) Kanske tom någon som kan påminna mig om något år :)

I morgon är planen att jag och Ella ska åka till någon simhall och bada, Felix och Tomas får stanna hemma. Men allt hänger på hur natten blir. Blir det en allt för jobbig natt så kommer vi nog inte iväg.

Hoppas ni alla haft ett trevligt slut på 2011 och en bra början på 2012. Jag har många förväntningar på detta år. Inte minst att få följa Ella och Felix framsteg...På återseende....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar