fredag 13 januari 2012

Förkyld?

Jag är inte säker. Men jag tror att Felix håller på att bli förkyld. Det rinner lite ur näsan på honom, han nyser en del, och han äter sämre än han brukar. Bara att hoppas att det inte blir en lika aggresiv förkylning som den han hade i höstas. Som slutade med öroninflammation och antibiotika.

Natten som gick var rätt ok. Felix vaknade första gången vid halv fem, jag ammade honom och sedan somnade han om men sov bara till strax efter kl 6 och ville då amma igen. Men efter de sov han till strax efter kl 08. Ella däremot vaknade runt kl 01 första gången. Då gick Tomas in till henne, någon timme senare vaknade hon igen och då var det bara jag som gällde, så det slutade med att Ella sov med mig i Tomas säng, och Tomas sov själv i Ellas säng. Runt halv sex vaknade Ella;
-Mamma, jag måste kissa.
Detta trots att hon hade blöja på sig. Så vi gick upp på toa och hon kissade en hel del. Lite kiss var det även i blöjan så han hade helt säkert kissat tidigare under natten i den. Men frågan är om det är de hon vaknar av? Att hon tycker de är obehagligt att kissa i blöjan? Kanske skulle och rentav sova bättre utan blöjan? Är kanske dax att pröva det? Får bli efter helgen då när Tomas är ledig. Efter att hon vart uppe och kissat vid halv sex så somnade hon aldrig om. Jag låg och små slumrade i sängen. Men Ella ville inte somna. Så det skulle inte förvåna mig ett dugg om hon somnar på vilan på dagis idag.

Fredag den 13.e idag. Oturs dag om man tror på sådant... Hoppas vi får en lugn dag. Sedan nalkas helg. Jobb helg för Tomas. Åh vad jag hoppas att hans ka få något annat jobb snart. Dessa jobbhelgen gör mig så trött. I helgen har jag lyckats boka in saker både lör och son iallafall. På lördag ska vi över till Lina och Bobo, och på söndag ska vi över till en kompis till mig som har en 7-årig son som Ella brukar leka bra med.

Nu sover Felix, jag ska passa på att lägga mig ner och läsa klart min bok. Det är också en fördel med att Felix nu har fått eget rum. Jag får möjligthet att läsa lite bok innan jag somnar. Vilket jag uppskattar MYCKET.

Ha en bra dag allihop, på återseende. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar