söndag 8 januari 2012

Godmorgon

6.45 vaknade Felix för morgonen. Strax efter var även Ella vaken, vart en tidig morgon.
Igår kväll la vi Felix runt kl 20 i hans nya rum. Han protesterade ingenting. Somnade utan något skrik. Jag gick och la mig vid 22.30. Så skönt att inte behöva smyga in i rummet för att inte väcka Felix, och att kunna tända lampan och läsa lite innan jag somnade. Men annars var natten ungefär som den brukar. Han vaknade första gången vid 01, jag gick då in till hans rum och satte mig och ammade honom i fotöljen jag fick av Mange( min bror ) i julklapp. När han ätit klart la jag tillbaka honom i han säng, han protesterade lite, innan han somnade om. När jag var åter i min säng somnade jag snabbt om. Strax efter fyra var de dax igen. Sågade Ella vart in här och hämtat Tomas. Den amningen gick som förra, och efter de sov han till 6.45, och nu ligger vi hela familjen och myser i sängen. Snart dax att gå upp och äta frukost.
Sammanfattningsvis; natten blev ungefär som vanligt, men kvällen blev bättre. Dessutom är de skönt på dagarna att kunna gå in i vårt sovrum även om Felix sover. Så än så länge får hans säng stå kvar där inne.

För dagen har vi än så länge inga planer. Jag ska iväg och träna vid 15.30. Ev kommer Lina (min syster) med sin familj hit ikväll och äter Tacos. Ella har inte kräkts något mer sen igår natt och vi andra mår bra. Hej så länge.

1 kommentar:

  1. Det lät underbart att ha honom i eget rum. Jag längtar till vi oxå fixar det! (beror på att rummet inte finns ju, annars hade fröken fått flytta redan :-))Här har vi oxå super slöat idag! Tog en promenad med Lina nu på em. Vi hörs o ses i veckan! Kram Camilla

    SvaraRadera