torsdag 7 maj 2009

Träning och lönesamtal

Idag började jag och Ella dagen med mamma-barn-jympa på SATS. Jag har en ny teori om att Ella orkar vara vaken ca 3 timmar i sträck , sen behöver hon sova. I morse vaknade hon vid halv åtta, ammade och bytte blöja och hoppades at hon skulle somna om igen. Men icke. Enligt min teori så skulle hon då behöva sova vid halv elva igen. Det var mitt i träningspasset. Hon såg nog allt lite trött ut, men hon protesterade inte. Protesterade inte förrns jag försökte lägga henne i vagnen. Hade en förhoppning att hon skulle somna där så kunde jag duscha i lugn och ro sen. Men nej, det gillade hon inte. SÅ jag fick ta med henne in i omklädningsrummet. Men hann inte många steg utanför SATS när vi skulle hem sen innan hon somnade. Sov sen i ca 1 1/2 timme. Vaknade runt halv två. Då fick hon lite lunch, samma som höromdagen,( nudlar, skinka mm) gick hur bra som helst. Behövde inte lura henne alls :=) Tomas fick ta över efter halva matningen, trots att han fortfarande är lite sjuk. För jag skulle iväg på lönesamtal...

Lönesamtalet gick väl rätt bra. Fick iallafall mer än vad jag hade tänkt själv som minimum. Lät även som att det nog kommer att lösa sig med min tjänst. När jag gick på havandeskapspenning så fick jag veta att jag ev kommer att sägas upp pga besparingar. Men att detta inte blir aktuellt förns jag kommer tillbaka från mammaledigheten, och då har jag 1/2 års uppsägning, så jag känenr mig inte så orolig, löser sig säkert :=)

Kom hem vid tre-tiden igen. Då låg Ella och lekte i sitt gym. Nöjd och glad. Enl min teori så borde det vara dax att sova igen runt halv fem. Prövade då att lägga henne i sängen... Gick inge vidare. Så jag la henne i vagnen och tog en promenad. Åter igen, hann inte särskilt långt innan hon sov :=) Gick upp till centrum och mötte upp en kompis, en av mina äldsta vänner, vi har känt varandra sedan vi gick i lågstadiet. Hon följde med hit på middag. I morgon flyttar hon upp till Härnösand, eller egentligen gjorde hon det redan förra helgen, men hon har haft några dagar kvar på sitt jobb här. Men nu flyttar de upp. På måndag börjar hon sitt nya jobb. Känns lite sorgligt... Tur att det finns telefon.

Ella har precis fått sin gröt. För första gången efter att hon blev förskyld så åt hon upp hela portionen. Tror att hon gillar risgröten bättre än havregröten :=)

Föresten: Är så ROLIGT med alla kommentarer. Men skriv gärna någon signatur eller något så jag iallafall kan gissa vem som skrivit :=) ÄR så nyfiken på vem som skrivit vissa saker :=)
Kram på er alla goa människor som läser min blogg, skriv som sagt gärna en kommentar.

1 kommentar:

  1. Låter som en skön dag. Längtar efter er.
    KL

    SvaraRadera