onsdag 6 maj 2009

Just nu sover Ella. Efter att ha ätit en ordentlig lunch bestående av ; nudlar, skinka, tomat och morot ( köpt pure; Hipp`s) den gillade hon. Behövde inte ens lura henne med fruktpurè :=) Till efterrätt fick hon lite katrinplommon purè. Hoppade helt att amma henne efter detta. La henne i sängen i hopp att hon skull somna. Hade då vart vaken sen ca 8:15. Hon somnade så snällt i sin säng. Så nu återstår att se hur länge hon sover. Ev ska vi till öppna förskolan i em i såfall får jag väl väcka henne, om hon inte vaknar själv innan dess.

Igår sov hon inge bra under dagen. Sov ca 1 1/2 timme mellan strax efter kl 13 till strax innan kl 15, är inte tillräckligt för henne. Så när vi var över hos min kompis på kvällen var hon lite gnällig. Åt iallafall nästan en hel portion gröt. När vi åkte hem vid kl 20 så somnade hon på en gång i bilen. Väckte henne när vi kom hem. Ville amma henne lite innan honsov för natten, för att slippa en nattamning. Men hon åt inte så mycket.

I morse vaknade hon vid kl 05.30, amning och blöjbyte, sedan somnade hon om och sov till strax efter kl 08. Då fick hon ligga bredvid mig i sängen ett tag. Sedan prövade jag att ge henne lite välling. Detta med nappflaska går inge bra... Undra om hon någonsin kommer att äta välling från nappflaska?! Skulle vara skönt om hon kunde dricka välling från flaska så att vi kan ge henne välling när hon vaknar vid 05.30 istället för att gå upp och göra iordning gröt. Än så länge går det ju bra när jag fortfarande ammar... Jaja, de problemet får vi ta då. Har inget emot att amma ett tag till, skulle vara skönt att börja dra ner amning efter resan till Spanien till morgon och kväll. Får se om det fungerar?!

Idag har vi lämnat in bilen på service, ytterligare räkningar :=(

1 kommentar:

  1. Så himla bra att det går bra med maten nu! TAck för en trevlig dag!

    SvaraRadera