fredag 11 november 2011

Maskerad

Jag gav upp efter att jag skrivit klart inlägget om sömnproblem, tog upp honom och ammade honom i vår säng, och då somnade vi båda två. Så det blev att vi sov båda två i vår säng. Tomas börjar natten i sin säng. Men blir någongång under natten hämtade av Ella, och sover sedan resten av natten inne hos Ella. När Tomas sedan går upp strax före kl 07, då vaknar många gånger Ella också. Ska bli spännande att se i morgon, (Tomas är ledig den här helgen) om hon sover längre. Kanske vi kan få lite sovmorgon allihop. Felix brukar kunna ligga bredvid mig i sängen ett tag och vara nöjd...

Idag hade de maskerad på Ellas dagis. Jag har så dålig fantasi, så Ella fick vara en prinsessa. Var nog flera mammor på dagis med dålig fantasi för det var många små prinsessor som sprang runt på dagis, de som inte var prinsessor var änglar. De var så söta. Pojkarna var mer varierande; stålmannen, drake, monster, brandman mm. De såg så söta ut. Jag hade svårt att gå därifrån i morse, var så roligt att se Ella i hennes prinsess-klänning. Hon var själv så stolt, och tyckte själv att hon var fin. Ska se om jag kan få upp ett kort senare på henne i den fina klänningen.

Felix och jag har vart inne i stan hos läkaren på efterkontroll efter hans öroninflammationen. Det såg nu fint ut i bägge öronen. Jag var riktigt nöjd med bemötandet där, och läkaren kändes kompetent, vilket man tyvärr inte alltid känner när man träffat en läkare... Så får han liknade besvär igen så är det dit jag i första hand kommer att vända mig.

Igår såg jag att Felix har ytterligare en tand på G, i överkäken, men inte den jag trodde skulle komma, alltså framtänderna. Utan det är tanden bredvid framtänderna (om ni förstår hur jag menar?!) Den skulle ju kunna vara förklaringen till att han sovit lite dåligt även efter att han blivit frisk... Nu det senaste dagarna, har jag börjat känna igen min pojke igen. Glad och go och alltid nära till ett leende ( som de flesta bebisar i den åldern :) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar