söndag 31 mars 2013

Sommartid.

I går kväll var Tomas bror med familj över här på middag. Tupp i vin hade Tomas gjort i ordning. Vart en lyckad kväll. Felix somnade runt halv åtta. Ella tog sig en tupplur på kvällen, trodde nästan att hon blivit sjuk igen, men efter att ha sovit i knappt 2 timmar ville hon upp och leka med Ayslinn igen. Hon höll sig sedan vaken tills de åkte hem strax efter kl 21. Men så somnade hon utan några protester. I morse vaknade jag till, och insåg att resten av famlij sov. Jag tittade på klockan, halv sju, den klockan var inte omställd till sommartid. En halv timme senare vaknade Felix, så enligt tiden som gäller nu (sommartid) så sov han till strax före kl 8. Hoppas detta kan hålla i sig. Ella vaknade strax efter Felix. Efter att vi ätit frukost klädde vi på oss, och gick till parken. Solen skiner ute, solen värmer, men står man i skuggan så känner man att vintern inte riktigt har släppt greppet än.

Påsken har inneburit, en massa mat, och alldeles för mycket godis ätande. Nu måste det bli en förändring. Vill till sommaren ner gärna en 10 kg, men iallafall 5 kg. Vill köpa mig en ny bikini sommar och känna mig bekväm iden. Så nu måste det bli en förändring. Träningen behöver jag inte förändra något med. Måste förändra hur och vad jag äter. Hoppas detta ska lyckas nu.

Fortsatt trevlig påsk på er! Ikväll kommer ev min syskon över, är inte helt bestämt än. Ska höras under em så får vi se vad som händer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar