tisdag 1 januari 2013

vårkänslor :)

Första dagen på 2013. Ella och jag tog bilen upp till centrum innan lunch för att handla lite till kvällen. Det är plusgrader ute idag, snön börjar smälta bort och vi hörde fåglarna kvittra, fick nästan lite vår känslor, mitt i vintern, den 1 januari :)

Igår var min syster, Bobo och Alma här och firade nyår med oss. Barnen fick vara vakna lite längre än vanligt. Felix la vi runt kl 21, Ella orkade ca 1 timme till. Alma var vaken lite längre. Men vid tolv slaget sov alla tre barnen. Stod i vardagsrummet och tittade på alla raketer. Ingen av barnen vaknade av raketerna. En trevlig och lugn nyårsafton. Strax före kl 1 åkte Lina, Bobo och Alma hem. Jag somnade runt halv två. När Felix väckte oss med att skrika inne från sitt rum ville jag bara vända mig om i sängen och få sova ett tag till. Var helt säker på att klockan var runt halv sju. Blev därför ordentligt förvånad när jag tittade på min klockradio och den visade på halv tio. Ella vaknade ca en kvart senare.

Ikväll har Mats,Natalie och Ais vart över. Natalie mamma var med också, så fick öva lite på min knackliga engelska. Blev en trevlig kväll med god mat, mycket prat och skratt. Hade julklapps utdelning också. Jag fick ett tangentbord till min I-pad (den jag skriver på nu:)) Gör det lättare att skriva på I-paden. :)

I morgon ska jag försöka plugga. Har semenarium tors och fre. Behöver förbereda mig lite inför det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar