fredag 9 december 2011

Allergi

Igår kom Tomas hem. Han kom hem strax efter kl 7, så han hann träffa barnen innan det var dax för dem att gå och lägga sig. Ella vartl ite blyg för honom först. Men det släppte rätt snabbt. Efter lite kramar och en hel del snack fick hon isn välling, och sedan somnade hon snällt i sin säng... Och där sov hon sedan HELA natten tills Tomas gick in för att väcka henne strax efter kl 08 så vi skulle hinna till dagis. Då var hon redan vaken. Tänk att hon sov hela natten i sin säng. Kan bara hoppas att detta håller i sig. Felix däremot har sovit i vår säng större delen av natten, han vaknade första gången strax efter kl 22, då var vi fortfarande vakna, så då ammade jag honom och sedan la jag honom i hans säng, och där somnade han om igen, vaknade igen strax efter kl 01. Dax för amningen igen, jag somnade då medans jag ammade honom, så efter det låg han kvari vår säng. Han vaknade till runt 5-tiden, men ville inte amma, utan låg och jollrade ett tag innan han somnade igen. Sov sedan till strax efter kl 08. Vet inte om han vaknat något mer inatt, för isåfall har jag ammade honom i sömnen, så jag knappt har märkt det :) Nu är klockan strax efter 10 och nu sover han igen.

På schemat idag: STÄDNING. Ser för hemskt ut här hemma. Blir nog till att möblera om det sista, och sedan kan vi börja göra i ordning Felix rum. Han ska int eflytta in här än. Men kan vara skönt att ha rummet klart så det bara är att flytta in hans säng sedan.

Vet inte om jag nämnt det här, tror det... Men jag har iallafall sökt DSK-utbildning(distriksköterska) till våren... Jag kom in. Tyvärr har jag ingen möjlighet att börja nu. Ammar fortfarande Felix för mycket för att kunna lämna honom på dagen. Men framförallt för att Tomas söker jobb för fullt. Och får han ett jobb så är det inte läge för honom att vara föräldra ledig. Någon måste ju vara hemma med Felix. Så jag ska försöka skjuta upp platsen, så att jag får behålla den, men påbörja mina studier i augusti istället.

Förra veckan var jag hos läkaren och tog allergi prover. Ringde idag och fick svaren. Jag är INTE allergisk mot djur :) MEn däremot är jag pollen allergisk. Jag pratade inte med läkaren nu, utan med en sjuksköterska. Gick inte att utifrån detta provsvar få fram vilken typ av pollen jag är allergisk mot. Om det är alla sorter, eller bara någon ex björk eller dyl. Men läkaren skulle höra av sig till mig, antingen via post, eller telefon, kanske får jag mer svar då.

Tomas är iväg och handlar nu. Jag ska börja fixa lite här hemma sålänge. Pratas om att det ska komma ett ordentligt oväder till em/kväll så blir nog inne större delena av dagen idag. Trevlig fredag på er :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar