tisdag 2 juni 2009

regn och rusk

Ella verkar ha klarat sig bra efter gårdagens blommätande. Hon vaknade när Tomas gick i morse vid 06 tiden. Jag ammade henne och sen somnade vi om båda två. Hon vaknade igen strax före halv nio. Då fick hon gröt och sedan bar det iväg på träning. Kommer nog inte att bli så många fler gånger som vi går på det passet. Passar itne riktigt med Ellas mat och sov tider.
Efter träningen gick vi och åt lunch tillsammans med maria och hennes lille son som är drygt 1 månad yngre än Ella. Vädret idag har inte vart på topp. Regn och runt 10 grader, burr. Längtar man tillbaka till värmen i Spanien. Jag letade efter en bikini, ifall nu sommaren kan tänka sig att komma tillbaka. Men hittade ingen som satt snyggt.

Ella och jag var hemma igen vid halv tre tiden. Hon hade då vart vaken sen halv två ca. Försökte lägga henne i hennes säng för att få henne att sova vid halv fem. Men icke, hon skrek... Jag försökte mig på någon form av 5 minuters metoden, men det fungerade inte. Jag har inte ro att låta henne ligga och skrika. Jag försökte sjunga vaggvisor vilken brukar fungera på kvällen, men nopp. Tillslut satte jag henne i bärsjalen och gick ut och tog en promenad. Tog nog inte mer än 2 -3 minuter så sov hon. När jag kom hem igen så la jag henne i sängen, hon sov vidare. Vaknade strax efter kl 18. Nu har hon orecis fått välling av Tomas och förhoppningen är att han ska kunna få henne att somna också. Jag brukar sjunga för henne, men han säger att han inte kan några sånger. Han får väl föröska hitta ett sätt som fungerar för honom att få Ella att somna på. Just nu är det iallafall tyst inifrån sovrummet... Hoppas, hoppas att detta fungerar.... Kan inte alltid vara jag som måste natta henne...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar