onsdag 24 juni 2009

Äntligen sommar

Så har äntligen sommarvärmen kommit tillbaka :=) I måndags hjälpte Tomas en kompis att flytta och jag träffade 2 kompisar med deras bebisar. Först tränade vi på SATS. Vi lämnade in våra små på barnpassningen. Vi fick alla träna hela passet utan att bli avbrutna av att våra bebisar var ledsna. Efter passet skulle jag bara gå förbi barnpassningen för att kolla att allt var lugnt med Ella. Hann inte dit innan jag möter en personal därifrån som håller en gråtande Ella i famnen, snoret rann ur näsan på henne ( på Ella ) och stora tårar rann ner för hennes kind. Men så fort hon kom till mig så lugnade hon ner sig. Hon kunde tom kosta på sig ett leende till Linda som gick bakom mig :=) Efter träningen köpte vi lite lunch och gick och satte oss i parken nedanför oss. Mysigt :=) Sedan tog vi en lång promenad tillsammans. Sammanfattningsvis en riktigt trevlig dag .

Igår träffade vi min syster och hennes pojkvän på dan. Blev en promenad ner till kaanan, tyvärr hade vi inga badkläder med oss. Men Lina och jag badade fötterna iallafall medans Bobo o Tomas satt kvar med Ella i skuggan. På kvällen hade jag TupperWare-party. Tanken var från början att vi skulle sitta här i vårt vardagsrum, men nu när sommaren har kommit tillbaka så blir ju även kvällarna väldigt sköna. Så vi tog med oss allting och några filtar och satte och nere i parken. trevlig kväll. Hoppas på flera sådana kvällar, kan ju göra det utan TupperWare. Ella var uppe i lägenheten med Tomas, Bobo och Camillas sambo och deras lilla dotter. Det hade gått jätte bra med Ella. Skönt att hon inte är fullt lika mammig just nu.

Idag har jag vart inne i stan med Linda. Vi åt lunch på mälarpaviljongen, och sedan promenerade vi, vi kom till Brommaplan sedan gav vi upp och tog tåget. På kvällen idag har jag vart med Lina och tränat, nu på sommaren har friskis och svettis ute jympa, så det gick vi på. Rolig avslutning på en trevlig dag :=)

I morgon ska Ella och jag över till Maria ( en av mammorna i mammagruppen från BVC ) alla i mamma gruppen kommer. Roligt att träffa alla. Enligt SMHI så ska det bli fin väder i morgon. Så det blir nog till att sitta på deras tomt... Jag vill också ha hus...

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/447842 Det här huset ska Tomas och jag titta på på söndag. Jag gillar det. Tomas är en riktigt lika på. Det finns ju ingen källare....

1 kommentar:

  1. Vilken mysig vecka ni verkar haft!

    Hoppas helgen blir lika bra och lycka till med huset!

    SvaraRadera