torsdag 4 oktober 2012

Grattis på 4-års dagen

Idag för 4 år sedan låg vi på BB i Huddinge. Tror inte att vi hade fått komma upp på avdelningen än (kl 14.50) I min famn låg ett lite knyte 6 1/2 timme gammal, en liten flicka som vi ännu inte riktigt bestämt namnet på; Ella eller Nova. De lilla knytets far var nog från början mest inne på Nova. En trött mamma, och en trött pappa, men lyckliga var vi, inte helt medvetna om vilka otroligt varma känslor den lilla flickan skulle komma att väcka hos oss. Den lilla flickan fick heta Ella. Idag fyller vår lilla solstråle 4 år. Hon kan driva oss till vansinne med sina utbrott, men hon och hennes lille bror berikar våra liv på ett sätt som inte går att förklara, men alla som har barn vet vad jag menar. Tänk vilket privilegium att få följa hennes utveckling. Allt hon har lärt sig på 4 år, och allt detta har vi fått vara med om :)

I morse vaknade Felix först vid halv åtta, ca tjugo minuter senare vaknade även födelsedagsbarnet. Efter frukosten fick hon öppna paketet som hon fått från farmor och farfar. Vilket bla innehöll; såpbubblor, godis, och en jätte söt rosa stickad klänning som hon fick ha på sig till dagis idag. Om hon inte har smutsat ner den allt för mycket ska vi ta ett kort när hon kommer hem från dagis och lägga upp här.
När vi frågar Ella vad hon vill ha för mat idag är svaret lite klurig...
- Prinsessamat.
Och det är??? Prinsessmaten här idag blir iallafall korvstroganoff med ris. Men hon har pratat om att hon vill ha tårta när hon fyller år, så Tomas är iväg nu och köper en prinsess-tårta som vi ska fika på efter middagen, då ska hon även få öppna sina paket från oss. På lördag kommer mina föräldrar, syskon, och min mormor hit för att fira Ella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar