onsdag 10 oktober 2012

Dåligt samvete....

I morse väckte jag Ella strax före kl 7, Ellas morgon humör är ingen höjdare. Hon ville absolut inte ha klänningen som jag hade tagit fram. Jag hade verkligen inte tid att bråka med henne, så utbrottet från Ella ledde till ett utbrott även från mig. De hela slutet med att hon hade den klänningen jag tagit fram, samt att Felix vaknade. Var i-och-för -sig dax för honom att vakna iallafall, men de hade vart trevligare att få gå in och väcka honom istället för att han skulle bli väckt av att Ella och jag skriker åt varandra :-( jag lät Ella vara efter att jag fått på henne klänningen, och gick och gjorde i ordning Felix. När han var klar hade Ellas humör blivit bättre, och när de väl var dax att gå till dagis var vi på gott humör alla tre. Lämnade dem på dagis vid halv åtta, och sedan begav jag mig till skolan.
Föreläsning hela dagen, slutade kl 16, tåget och bussen passade inte varandra, så de tog mig ca en timme att ta mig hem från skolan till dagis. Kvart över fem hämtade jag barnen. De hade då vart där nästan 10 timmar :-( och jag träffade de ca 2 timmar på hela dagen idag... De dåliga samvetet skriker högt. Som tur är har vi haft en trevlig kväll, utan något bråk. Två glada och nöjda barn, och en glad men något trött mamma.

I morgon ska jag och Ella till BVC( barnavårdcentralen) på 4- års kontroll kl 8.45. Kommer att lämna Felix på dagis vid kl 8, och sedan åker Ella och jag upp till centrum för 4-års kontroll. Efter de lämnar jag Ella på dagis, och då kommer en från min klass över it, så ska vi sitta här och plugga till strax före kl fyra. Är APT (arbetsplatsträff) på dagis i morgon, så de stänger kl 15.45.

På söndag ska jag jobba. Min chef ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba i helgen. Jag kan/ vill inte jobba hela helgen, men en dag kan jag ta, är bra för ekonomin.
Trevlig kväll på er :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar