söndag 28 augusti 2011

Tack för maten

Åter i bilen. Nu är vi påväg hem efter en trevlig helg i Skövde:) När vi var på bröllopet igår så var Ella med mormor och morfar. De hade ätit middag på en italiensk restaurang. Ella hade som vanligt inte ätit så mycket. På väg ut från restaurangen hade Ella vänt sig och högt sagt "Tack för maten "

Vi checkade ut från hotellet strax efter kl 11. Åkte då hem till brudparet som idag skulle ha öppet hus hemma med present öppning. Mina föräldrar känner bruden sen hon var liten. Hon är nämligen uppväxt på samma gård som oss. Så mamma, pappa och Ella var också med på present öppningen. Vi stannade bara en dryg timme för vi har ju en bit att köra hem. Men vi hann fika och gratta brudparet. När vi kom dit sa Ella att hon ville kissa, men när jag satte henne på toaletten så ville hon plötsligt inte kissa längre. Går liksom inte att tvinga henne att kissa. Men det oroar mig lite detta med att hon helst bara kissar hemma. Vill inte ha samma problem med att hon ska kissa som vi har med hennes baissen :( Men lite senare sa hon att hon var kissnödig igen. Just då satt jag och ammade Felix, så då följde mormor med henne och då gick det bättre :) Strax efter det satte vi oss i bilen och började vår bilresa hem. Lite vågat med Ella utan blöja, men ska hon bli blöjfri någon gång så måste vi våga lita på henne :) ännu mer vågat blir det nu då Ella somnat... Utan blöja. Men det är ju egentligen inte värre än att vi får lite extra tvätt. Just nu åker hon i mormor och morfars bil, så skulle hon kissa på sig så får vi byta byxor på henne, och sedan sätta henne i bilbarnstolen i vår bil. Men man kan ju alltid hoppas att hon klarar av det :)

Är ca 2 timmar sedan vi åkte från Skövde. Just nu sover både Ella och Felix. Felix har sovit i snart 2 timmar :) Så länge båda barnen sover och det inte händer någon liten olycka m Ella som inte har blöja så fortsätter vi att köra. Stannar för att äta när Ella vaknar. Kanske inte hemresan behöver ta 7 timmar som ner resan gjorde. Vilket bl.a. Berodde på flera blöjbyten på Felix, matpaus, samt att en del av motorvägen var avstängd så vi fick ta en ordentlig omväg. Nu ska jag passa på att vila lite också tills det är min tur att vara chafför :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar