torsdag 25 augusti 2011

Napp-flaska...

Jag ville bara pröva, se om det skulle fungera. När Ella var lite tog det lång tid innan vi lyckades få henne att acceptera napp-flaskan. Vi började inte så tidigt med Ella heller, hon var nog 7-8 månader första gången vi försökte få henne att ta flaskan, och då gick det inge vidare. För att slippa det med Felix så ville vi pröva att se om han tog den... Det gjorde han. Var bara ca 1 dl, så inget han håller sig mätt på i evigheter, och säkert inget som påverkar hans nattsömn. Speciellt inte som jag gav honom ersättningen vid 17-tiden. Men det känns väldigt bra att veta ATT han tar napp-flaskan om det skulle behövas någongång :)

Idag hann vi med träning och en lunch med min gamla mamma-grupp från när Ella var liten. Blev en del bebis snack men även mycket snack om våra blivande tre-åringar :)

I morgon bär det av mot Skövde. En barndomsvän till mig ska gifta sig på lördag. Alltid roligt att gå på bröllop. Jag brukar ha svårt att hålla tårarna tillbaka när det fina brudparet går upp för kyrkgången. Så kommer nog att fälla några tårar även denna gång. Kan bara hoppas att Felix håller sig lugn. Ella ska vara med mormor och morfar. Är ett barnfritt bröllop. Men självklart får bebisar följa med, så kan bara hoppas att han håller sig lugn. Ella och Felix lilla kusin Alma ska också med. Så självklart kommer även min syster och Bobo med :)

Nu är det dax för mig att säga Godnatt. Vet ju inte hur denna natt blir. Men förhoppningsvis blir den bättre än natten som var. God natt på er alla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar