fredag 24 april 2009

Utflykt in till stan






Idag tog Ella och jag och gjorde en utflykt in till stan för att träffa två kompisar till mig, ( fd arbetskamrater, eller den ena jobbar jag fortfarande tillsammans med :=)


Gav Ella lite lunch vid västermalms gallerian, slottspurè , det gillade hon. Hon åt upp hela burken, förvisso inte en stor burk utan den mindre varianten, men det var första gången. Fick lura henne lite i slutet genom att blanda med mangopurè. Efter den lunchen somnade hon snällt i sin vagn. Vi tog då en promenad ner till Mälarpaviljongen där vi ( Anna, Boel och jag ) åt en riktigt går cesarsallad, ( försöker vara lite nyttigt ) men det förstördes när Anna köpte varsin stor, och otroligt god kanelbulle till oss var. Om jag inte nämnt det tidigare så har vädret i huvudstaden idag varit på topp. Tror nog att termometern lyckats krypa närmare 20 grader. Vi hinne räta klart vår lunch i lugn och ro och snacka en hel del innan Ella och Martin ( Annas 1 1/2 åriga son) vaknar. Dax för mellanmål. Ella fick då mangopurè; MUMS, ammade henne också, men ffa för att hon skulle få i sig vätska. Hon fick även pröva en majskrok för första gången. Den gillade hon .
Vi satt nog kvar vid mälarpaviljongen till runt kl 16. Sedan tog Ella och jag en promenad till alvik och tog tåget därifrån hem. Skönt att få gå lite också. Väl hemma hade Tomas lagat köttfärssås och spaghetti så maten var klar när vi kom hem. Trevligt. Ella har fått sin gröt och snart är det dax för ett bad. Blir nog jag som badar tillsammans med Ella idag.
Har nog glömt att nämna att hon blivit riktigt duktigt på att vända sig. Både från rygg till mage och från mage till rygg.
Första kortet är taget för några dagar sedan när Ella prövar hoppgungan som hon fick av sin morbror i julklapp :=)

Glömde skriva att jag hade en mardröm inatt... Jag drömde att jag var gravid igen. I drömmen var det inte alls roligt. Känner även på riktigt så att jag absolut inte vill bli gravid än på något några år, vill att Ella ska få vara liten innan hon måste axla rollen som storasyster. I drömmen hade jag riktig ångest över detta att jag var gravid. Riktigt så illa skulle det väl itne vara i verkligheten, men jag hoppas verkligen att det ska dröja några år... Nu kallar min dotter, dax för bad.










1 kommentar:

  1. Vilken mysig dag ni verkar haft =)

    Jag lägger in bilderna först och skriver sen, smidigast så och då kan man ju få dem precis var man vill. Hamnar dom i "fel" ordning så kan man ju klippa ut och klistra in dom var som i dokumentet. Lycka till!

    SvaraRadera