söndag 26 april 2009

grillkväll och sedan sovmorgon :=)

Igår blev det en lång promenad. Min syster kom över hit och sedan tog vi tillsammans en promenad över till Viksjö. Inte gick vi raka vägen heller. Tog nog två tre timmar innan vi var framme. I-och-för-sig med en amningspaus med ändå. Igår fick Ella samma lunch som dagen innan, slottspurè. Skönt att ha hittat något som hon verkligen gillar förutom gröten. Efter lunchen somnade hon snällt i vagnen, detta var strax före kl 13. Sov sen snällt i ca 2 timmar, vaknade strax före kl 15. Jag trodde nog att hon skulle sova något mer under dagen, men icke. Sedan var hon vaken tills hon skulle sova för natten vid 21-tiden. MEn hon var som tur var relativt lugn och snäll ändå.

På kvällen var vi över hos Camillas föräldrar och grillade. ( Hennes föräldrar var inte hemma.) Får passa på när det finns möjlighet, ingen av oss bor ju i hus, inte riktigt lika populärt bland grannarna om man grillar på balkongen. Så vi lånade hennes föräldrars hus när de ändå inte var hemma och passade på att grilla. Var Tomas ( han kom senare, jobbade till kl 19 och kom efter det), jag, Ella, Camilla, Tobbe; Jill (deras dotter på snart 2 månader), och så en kompis till Camilla och hennes sambo. VI hade jätte trevligt. Prövade att lägga Ella i hennes vagn efter att jag ammat henne för natten. Hon somnade lika snällt där som hon brukar göra i sin säng. Strax före tolv skulle vi börja bege oss hemåt, Ella vaknade till när vi flyttade henne från vagnen till bilbarnstolen, hon var då på en riktigt solskenshumör trots att vi hade väckt henne. Log snällt mot oss. Jag trodde att hon skulle somna om ganska omedelbart när vi började köra bilen. Men icke, hon var vaken hela vägen hem. Vi la henne i sängen. Ville helst inte amma henne igen. Vill inte att hon ska äta på natten, men självklart hade jag ammat henne om hon hade vart ledsen. Men det var hon inte. Låg och pratade ett litet tag i sin säng och sedan somnade hon om, och som ända till halv nio i morse.... Sov morgon :=)

Idag kommer min syster över om ett litet tag. Hon ska passa Ella medans jag går och tränar. Tomas jobbar denna helgen. Efter träningen blir det nog en promenad, är så härligt väder ute. Men blir nog bara jag och Ella. Svårt att hitta någon som vill hitta på något på helgerna. På helgerna vill man ju umgås med familjen när alla är lediga... Trist att Tomas jobbar helg.

Ella är lite förkyld stackarn. Snorig och lite hostig. Hoppas att det går över snabbt. Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska iväg och träna....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar