söndag 12 april 2009

övernattning och vänding

Hemma igen. Jag och Ella åkte över till Ellas mormor och morfar i fredags. På em tog vi en promenad (mormor, jag och Ella i vagnen) i det underbara vårvädret. Åh vad jag älskar våren. På kvällen bjöds det på grillad rostbiff, gott. EFter kvällsgröten fick Ella bada tillsammans med sin morbror, var nog lika uppskattat av Ella som av morbror tror jag. Efter badet ammade jag Ella och sedan var det dax att sova. La henne i resesängen som mormor och morfar har. Lite små spänd över hur detta skulle gå. Men hon var så snäll så. Somnade utan varken gråt eller skrik och sov till runt 06 morgonen därpå. Precis som hon brukar göra hemma. Vet inte om det kanske spelade roll att jag hade tagit med hennes kudde och täcke hemifrån så hon kände igen känslan och lukterna. Men ändå, det gick hur bra so helst. Jag ammade henne när hon vaknade vid 06 och la sedan tillbaka henne i hennes säng, och hon somnade om så snällt. Härligt :=)
Igår på dagen åkte vi med till mormor och morfars båt. Mormor, morfar och morbror höll på att förbereda båten för isättning i början av maj. Jag gick runt lite med Ellas sovandes i vagnen. Hon vaknade lagom tills vi skulle åka därifrån. Hon fick då lite banan innan vi åkte. Sedan satt hon så snällt i bilbarnstolen. Vi stannade kvar och åt middag hos mormor och morfar igår också. Grillat igen :=) Åkte hem efter att Ella hade fått sin kvällgröt. Väl hemma var hon lite trött och kingig. T fick en känsla av att hon inte kände igen honom. " Hon bara skriker när jag håller henne" Tror visst att hon kände igen honom, så länge har vi ju inte vart borta, men hon var trött och hungrig och då är det bara mamma som gäller.

Glömde skriva att hon vände sig från rygg till mage igår för första gången... :=) Hon har gjort det tidigare md lite hjälp, lite putt på rumpan. Men nu gjorde hon det helt själv. Tyvärr såg jag inte när hon gjorde det. Men först låg hon på rygg och när jag sedan tittade till henne igen så låg hon på mage.

Idag ska Ella och jag in till stan och träffa en kompis till mig. I kväll kommer Ellas morbror och moster ( min bror och syster ) hit. Ska bli trevligt. T har jobbat hela helgen. Så på måndag när han är ledig blir det påskfirande hos min föräldrar :=)

Nu är det snart dax för Ella lunch...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar