fredag 20 juli 2012

Över förväntan

Som jag skrev i går så jobbade jag kväll. Var hemma vid kvart i tio, och då sov båda barnen. Utifrån de jag nämnde igår så satt jag i soffan och bara ävntade på att Ella skulle vakna... Men icke, jag tror klcokan var 5-5,30 när hon okm in och la sig hos oss, och sedan somnade om utan protester. Så detta blev en riktigt bra natt :)
Felix vaknade vid kl 7, efter som Ella då låg på min arm, och med ena benet över mitt ben så fick Tomas ta felix den här morgonen för att inte Ella ocka skulle vakna. Men de tog nog bara ca 10 minuter så hade Felix iallafall lyckats väcka sin storasyster.
Då passade jag på att dra på mig löparkläderna och ge mig ut och springa innan frukost. 7.4 km på 53 min. Tycker faktiskt att jag känner att jag blir bättre och bättre på detta med löpning. De konstiga är bara att jag sprang samma runda som jag brukar, med samma app ( endomondo) som mäter sträckan och tiden, den brukar visa ca 7.2 km, men idag av någon konstig anledning la den på 200 meter?! Kanske jag hoppade över små genvägar som jag brukar ta, någon stig som gör sträckan några meter kortare, men flera sådana sträckor kanske blir 200 meter??? Flera bäckar små blir en stor sjö, eller hur går de ordspråket?!

Efter lunch idag stoppar vi in hela familjen i bilen och beger oss ut till Blidö, ska bli trevligt. Men lär inte bli något blogginlägg förens tidigast i morgon, men troligast på sön. I morgon kväll ska jag nämligen träffa min mamma-grupp ( från när Ella var liten) Vi ska ses hemma hos en av tjejerna, utan män och barn, dricka vin och drinkar, och snacka en massa skit, blir säkert en hel del prat om barnen iallafall. Våra äldsta barn är jämngamla, alla har fått även nr 2. Felix är yngst av "2-orna" Men de skiljen bara ett 1/2 år på Felix och den äldsta nr "2-an". Ser verkligen framemot att se dessa tjejer igen. En del av dem träffar jag hyfsat regelbundet iallafall, men några av dem har jag inte träffat på flera månader...

2 kommentarer:

  1. Många bäckar små blir en stor å... =P Ha en trevlig helg... hoppas vi ses nästa vecka.. kram!

    SvaraRadera