onsdag 19 augusti 2009

" titta...."


Måste bara lägga in en bild på Ella när hon prövar Bobbycar hemma hos våra kompisar i Skövde :=) Tror nog att vi kommer att få köpa en egen, hon verkade gilla den :=)



I går vaknade Ella redan kl 07. Tomas var lovad sovmorgon eftersom jag fick sovmorgon dagen innan. Så det var bara att kliva upp. Gav Ella gröt och sedan fortsatte jag rensnigen av köken som jag påbörjade dagen innan med att frosta av frysen. Så vid halv åtta i går morse höll jag på att frosta av frysen :=)
Jag tror verkligen inte att det kommer att dröja länge innan Ella kryper mer än den lilla krypning det blev i helgen. Hon ställer sig upp på all fyra och står så ett tag. Men hon kommer liksom inte iväg, utan sätter sig ner igen istället. Hennes första ord är iallafall " Titta " hon säger det mest hela tiden nu. Håller fram saker och säger " titta ", pekar på saker och säger " titta ".

Idag ska vi iväg på mamma-träff igen hemma hos en kompis. Vi blir 7 mammor och ev 1 pappa och 7 ev 8 barn.. Ska bli trevligt. Ser ut som att vi kan få tur med vädret också. Då blir det nog till att ta ett dopp i poolen :=)

2 kommentarer:

  1. Morfar här jag tror vi har en bobbycar på vinden.

    SvaraRadera
  2. Nu är de verkligen inte bebisar längre...stora Ella *L* Hoppas ni hade en bra dag på stranden idag. kram

    SvaraRadera