måndag 10 augusti 2009

Nostalgitripp och ärtor i näsan

Så var vi hemma igen, efter en tripp ut till Blidö. Ella och jag åkte dit igår. Eftersom Tomas har jobbat idag så följde han inte med. Det var riktig mycke minnen att komma ut till Blidö igen. Är flera år sedan jag var där sist. På den ön har jag blivit förälskad för första gången på många sätt. dels blev jag nog förälskad i Sthlms skärgård under de sommarlov som jag tillbringade där ute. Dessutom had ejag min första förälskelse där. Jag var nog 12 år tror jag, och han var 13, och jag var SÅ kär. Tyvärr var inte mina känslor besvarade, me jag var lycklig ändå när jag fick tillbringa mina sommarlov tillsammans med denna kille. Åh vad jag tyckte det var roligt att vara där. När jag nu satt på färjan på väg från yxland till Blidö med min 10 månaders dotter sovandes bredvid mig så kunde jag verkligen minnas min lycka varje gång vi åkte ut dit när jag var barn... Nu var jag där och hälsade på en kompis som jag lärde känna när vi konfirmerade oss. Hon har också en dotter, som är 3 1/2 år. När Ella och jag kom dit igår så grillade vi, blev en hel del prat om gamla minnen :=) Ella och jag sov i deras gäst stuga. I dag har vi promenrat runt lite i närheten av där min vän och hennes familj bor. Planen var att vi skulle ta oss ner till stranden efter att vi hade ätit lunch. Men planerna ändrades när hennes dotter lyckades pilla in en ärta i näsan medans vi satt och åt. Så de fick ta bilen till Norrtäljes akut för att få hjälp att plocka ut ärtan ( jag kom att tänka på Madicken, hennes lilla syster Elisabeth stoppade ju oxå in en ärta i näsan ) Ella o jag tog då och åkte hem istället. Visste ju inte hur länge se skulle bli kvar på akuten

Ella kryper fortfarande inte. Men hon är så nära. Så jag tror inte att det dröjer särskilt länge innan hon förstår hur hon ska göra. just nu är hon allt som oftast på ett riktigt solskens humör. Jag hoppas att det håller i sig. I morgon är det dax att gå till BVC ( barnavårdscentralen ) igen. Mätning, vägning och läkarbesök, efter det ska vi över till Camilla och Jill ( jill är camillas 5 månaders bebis)

Nu ska vi ge Ella välling och sedan lägga henne. Efter det ska vi nog sätta oss i soffan Tomas o jag och bara ta det lugnt. Har vart fullt upp hela helgen :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar