fredag 14 augusti 2009

Ny bilbarnstol

Tiden den går. Kommer fortfarande ihåg väldigt tydligt när vi satte Ella i babyskyddet för första gången. När vi skulle åka hem från BB.


och nu har hon blivit för stor för den här stolen. Så igår bytte vi till nästa bilbarnstol. Den ska hon kunna ha upp till 6 år. Den går även att ha framåtvänd sen. Så den här kommer hon att ha ett tag. Men den var inte helt lätt att montera in. Tomas, min pappa samt en granne till mina föräldrar jobbade för fullt med att få den att sitta bra i framsättet. Tillslut tog min bror och jag bilen ner till Babyland i Barkarby för att få hjälp att sätta in den. Så nu sitter den som den ska.... i baksättet... Man kan ha den både i framsättet och i baksättet, men enligt han som jobbade på Babyland som hjälpte oss så sitter denstadigare i baksättet i vår bil. Så nu blir det till att åka i baksättet i stället för Ella.

Det är så nära att hon kryper nu, men hon kommer inte iväg riktigt än. Hon kommer upp på alla fyra, men får sedan inte till det, så då lägger hon sig på mage istället.

I helgen ska vi åka och hälsa på i min gamla plugg stad... Skövde. Jag har en barndomskompis som bor där med sin sambo och sin 16 månaders dotter. Ska bli roligt att träffa dem, och att få se Skövde igen, jag har inte vart där på säkert 5 år. Ska bli spännade att se hur det går för Ella att åka i sin nya bilstol, hon sitter ju en aningens merrakt i denna än i babayskyddet så få se om hon kan lyckas somna i denna.... Åter kommer om resan när vi kommer hem.


Ella i onsdags när vi hade vår mammaträff. Hon är väldigt intresserad av tvättlappen:=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar