torsdag 20 augusti 2009

Strand besök utan bad

Mammaträffen igår var lika trevlig som vanligt :=) Undra om alla har lika tur med sina mamma grupper... Tror inte det. Är så roligt att se barnen tillsammans. Som jag skrivit tidigare så är det Ella och en pojke till som inte kryper än. När de andra barnen kommer nära dem blir de ledsna. Men kanske inte så konstigt egentligen. De kan ju inte flytta sig när de andra barnen kommer nära. Kanske blir bättre när hon kan krypa :=)

Idag vaknade Ella vid 07. Solen sken ute och det såg ut som riktigt skönt sommarväder. Bestämde med Camilla att vi skulle ta oss ner till badet tillsammans. Så när Ella började bli trött vid halv elva tiden tog vi en promenad ner till Maltesholmsbadet. Men det blev inget bad som jag hade tänkt för det blåste full storm där. Fick klä på Ella fleece-tröjan och ett par långbyxor. Blev inte kvar länge alls vid stranden. Satte oss i en park istället och lät Ella och Jill leka lite på filten. När de började bli trötta igen tog vi en promenad upp till centrum så somnade båda två så snällt :=) Camilla och jag tog en fika. Jag var hemma igen strax före kl 17. Middag till mig och Ella sedan begav vi oss iväg till gymet, Ella fick leka i barnpassningen medans jag tränade. Gick jätte bra.

I morgon ska Tomas och jag ut och äta middag. Mina föräldrar ska vara här med Ella då. De ska lägga henne. Just nu ligger hon och skriker, hoppas att det går bättre i morgon.... Ska bli så mysigt att gå ut och äta bara han och jag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar