torsdag 17 maj 2012

Svordomar.

I morse fick vi lite sov morgon. Felix vaknade först, han vaknade vid kvart i åtta, Ella som hade kommit in till oss under natten vaknade när jag gick upp ur sängen. Då trodde jag att vi klarat ännu en natt utan någon "kiss-olycka". Vet att jag reagerade lite i natt när hon kom in utan sin pyjamasbyxor, hon hade " bara" sin pyjamas träja på sig. Men trött som jag var tänkte jag inte mer på det. Men när jag kollade hennes säng i morse så var det blött. Hon hade nog inte kissat jätte mycket, för då brukar hon vakna, samt att även täcket brukar bli blött, nu var det en blöt fläck på lakanet. Trots detta så förlöpte natten bra. Jag vaknade bara till när hon kom in till oss, men somnade snabbt om.

Barn tar verkligen upp allt man säger. Får tänka sig för vad man säger. I morse när jag höll på att göra mig i ordning hör jag att Ella och Tomas diskuterar något. Jag hörde inte riktigt vad hon sa med Tomas sa iallafall åt henne att hon inte fick säga så. Dröjde inte länge så fick även jag höra vad hon sa, och hon sa det inte en gång heller, utan flera gånger. Vad hon har snappat upp det någonstans vet jag inte. För jag brukar inte säga det, och inte heller Tomas... Tror jag. Vad hon sa var;
-Jävla unge
Flera gånger sa hon det. Samtidigt som man säger åt henne, så vill vi inte göra för stor sak av det, för då förstår hon ju att det är något med de där orden och då tror jag att det kommer att upprepas ännu flera gånger. Kan inte heller sticka under stol med att de låter rätt kul. Men absolut, inte ok.

Ha en bra kväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar