tisdag 22 maj 2012

Sovmorgon

Jag fick sovmorgon... Inte bara jag utan hela familjen. Jag gick upp och duschade vid åtta tiden. Då sov resterande familjen. När jag duschat färdigt sov de fortfarande. Först vid halv nio vaknade Ella. Då blev de välling till frukost för henne, för de går fortast. Hon ska vara på dagis kl 9. Kvart i nio vaknade Felix, och strax efter de vaknade även Tomas. En rätt bra start på morgonen. Jag lämnade Felix hemma med Tomas medans jag gick och lämnade Ella på dagis.

På fm var vi på öppna förskolan tillsammans med en kompis och hennes dotter. Blev en hel del lek, och även en sångstund, då Felix ( och även fler av de andra barnen :) ) inte hade ro att sitta stil. Efter öppna förskolan var de dax för Felix att sova middag. Han somnade snabbt. Blev en lunch tillsammans med min vän medans våra små sov i sina vagnar. Tyvärr vaknade de båda två lite väl tidigt, runt halv två.

Efter dagis hämtning gick vi upp till centrum hela familjen, åt en glass och barnen fick leka lite, innan vi tog oss hem och gjorde i ordning middagen. En riktigt trevlig dag.

Avslutar med att gratta min älskling på hans födelsedag. Grattis Tomas!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar