torsdag 10 maj 2012

Bromma blocks

Ytterligare en orolig natt med näsblod. Men dock inget kiss i sängen. Får vara glad för det. Men hon höll oss vakna i över en timme i natt med bråk och skrik. Men tillslut lugnade hon ner sig. Slutade med att jag sov i hennes säng. Vaknade vis halv sju. Då sov båda barnen, funderad epå att gå upp och duscha... Men orkade inte, utan slött min blå ett tag till. Men strax före kl 7 vaknade Felix och bara ca 10 min senare var Ella vaken sedan är de full rulle här hemma, tills det är dax att gå och lämna på dagis. Idag är de utflyktsdag på dagis. På torsdagar går de till " skogen" barnen ska då ha med sig lite matsäck.
Efter dagis lämning tog jag och Felix en promenad tillsammans med en mamma-vän från mamma-gruppen, vi gick till Bromma blocks. Tog en dryg timme, då båda barnen sov. Hann med lite fönstershooping innan Felix vaknade. Blev sedan lunch på Garden. En väldigt trevlig serving som en gammal vän till mig äger. Hann efter lunchen även med en del lek i "lekhörnan" Felix tyckte de var jätte kul. Var ca 5 st 1 åringar som lekte förfullt. De går bara bättre och bättre med Felix gång. Idag räknade jag till 16 steg. Det är rekord än så länge.
Efter dagis hämtning hade jag en kompis över här med hennes 2 döttrar. Konstaderade då att Felix fortfarande är i " gångfasen" där man räknar antal steg. Det slutar man ju med efter ett tag när de börjar gå obehindrat, och de gör han som sagt inte än.

I morgon är de dax för ett arbetspass igen. Ett kvälls pass, så då får Tomas ta läggning själv. Händer inte så ofta att han får lägga de själv. Men nu blir det 2 kvällar i rad, för på lördag ska jag över till en tjejkompis, blir kanske tom lite utgång efter det. Men jag har ordnat så att Ella får sova hos mormor och morfar. Dels för att underlätta för Tomas. Men ffa för att jag ska få sova ut den natten morgonen. Tomas får ta hand om Felix, men är Ella hemma så är det mig hon vill ha hos sig när hon vaknar på nätterna. Tyvärr. JAg skulle gärna se att det gick lika bra med Tomas.

Nu ska jag ta och sätta mig och vila lite i soffan innan det är dax för sängen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar