torsdag 26 mars 2009

kommentar

Har fått höra från flera håll att det inte går att kommentera på min blogg. Om jag ändrat inställningarna rätt nu så ska det gå bra att kommentera :=)

Igår hände det inte så mycket. T var ledig. SÅ det var en dag med hela familjen :=) T åkte in tills tan ett tag på fm och träffade en kompis, sedan åkte han förbi polisen i Solna och hämta Ellas pass. När T kom hem tog vi en promenad i det fina vädret. Börjar bli vår nu. Fast det är fortfarande, trots sol ganska kallt ute.

På kvällen tog Ella och jag ett bad i badkaret... Riktigt mysigt. Hon somnade vid 21-tiden igår och sov till halv sex. Kan nästan ställe en kolcka efter hennes sovtider nu förtiden. Hinner inte skriva mer nu. Ella och jag ska in till stan, först ska vi gå på mamma-barn gympa på SATS vid odenplan och efter det ska vi träffa några mammor för en lunch inne i stan....

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som tränar så mycket! Här har dom äntligen kommit på att mamma-barn-gympa ska vi börja med... så den 7e april börjar jag på det! Ska bli såå kul och skönt att få röra på sig med, smidigt att man kan ha med sig lille plutten då!

    Hoppas allt är bra med er annars!
    Stor kram T och H

    SvaraRadera