fredag 10 juli 2009

Inte mycket planerat....

Åh vilken trevlig dag vi har haft idag :=) Började dagen med att gå och träna tillsammans med Linda. Tomas tog då en promenad med Ella för att få henne att somna i vagnen, hade tagit närmare 1 timme för honom att få henne att förstå att det var dax att sova. Så strax före tolv slocknade hon. När jag kom hem igen efter träningen strax före kl 13 så sov hon fortfarande. När hon fortfarande sov vid tio över ett så väckte vi henne för att hon skulle hinna få i sig lite lunch innan vi skulle iväg till fotografen. Fotografen är en fd arbetskamrat till pappa. Blev en hel del kort tagna. Vi fick välja 20 kort som han skulle redigera och sedan lägga över på en skiva till oss. Ella var snäll och glad hela tiden.

Efter fotograferingen åkte Tomas över till sin bror och Ella och jag åkte över till Linda. Där bjöds det på hembakad kaka och kaffe. MUMS. Ella somnade så snällt i sin vagn vid fyra tiden och sov i ca 1 1/2 timme, så det blev en lugn och trevlig em. Tack Linda m familj för gott fika och trevligt sällskap. :=) När jag börjar prata om att åka hem vid halv sex tiden ringer en barndomskompis till mig. Hon och hennes familj ( sambo o dotter på 15 månader ) är i sthlm, undrar om ajg har lust med att gå ut och äta med dem i kväll...

Lät ju trevligt. Så Ella och jag mötte upp dem i Sumpan. Tanken var att vi skulle gå och äta på en Tappas restaurang som Linda rekommenderat. Men när Lina ( min kompis ) kom dit och frågade om det fanns plats för 3 vuxna och 2 barn iddes servitrisen knappt titta på henne när hon arrogant svarade att det var fullt.... Synd för enl Linda skulle det var både gott och prisvärt, så istället gick vi till en kinarestaurang, tror den hette " fågelboet" låg på Tule gatan ( precis som tappas restaurangen) god mat och trevlig personal, kan absolut rekommenadera det :=) Ella var så snäll hela middagen, satt i en barnstol bredvid mig och pratade och skrattade. Jag gav henne välling vid halv nio på restaurangen. Efter det så började vi bege oss hemåt. Jag trodde att Ella skulle somna i bilen, men de gjorde hon inte. Jag la henne i hennes säng när vi kom hem, kollade till henne för 5 -10 minuter sedan, då hade hon inte somnat än. Men hon har inte protesterat något än iallafall.... Ska gå och titta till henne nu. Nu sov hon. Hon somnade ca 1 timme senare än vanligt, kan ju hoppas att hon sover 1 timme längre i morgon bitti istället : =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar