tisdag 2 juli 2013

Utvecklingssamtal

Har en riktigt skön vecka framför mig. Jobbar bara mån, och tors den här veckan. Idag har jag suttit och pluggat med Linda. Läst igenom våra intervjuer och försökt hitta gemensam jämnare. På eftermiddagen var det utvecklingssamtal om Felix. Det tog inte så långt tid, allt fungerar bra med Felix. Han leker bra med alla, han är populär bland de andra barnen. Som mamma och få höra såna saker gör en så löjligt stolt. Hon avslutar med att säga att hon är glad att de ska få ha kvar Felix ett år till på avdelningen. Frågan är om de säger samma sak till alla föräldrar? :)
I morgon ska jag och barnen till Skansen tillsammans med min syster och en gemensam kompis till hos och hennes två barn. Ska bli roligt, hoppas barnen håller sig lugna, sams :) På kvällen ska jag och Ella över till en annan kompis till mig som jag inte har träffat på ett tag.
Torsdag jobbar jag, och på fredag em åker jag iväg på kryssning med min barndomskompis som jag inte har träffat på flera år... Ska bli så himla kul att träffa henne. Vi har otroligt mycket minnen tillsammans. En av mina första pojkvänner träffade jag när jag var ute med henne, vår första date var tillsammans med henne och hennes dåvarande pojkvän. Kryssningen går till Helsingfors vi kommer tillbaka till Stockholm på sön kl 10. Då ska Jagger och kramas med min familj. På kvällen ska vi över till mina föräldrar och grilla tillsammans med en annan barndomskompis och hennes föräldrar och familj. Hoppas vi får ha vädret med oss den här veckan :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar