måndag 29 juli 2013

Städdag.

Idag är vädret inte på topp. Det är mulet och kvalmigt ute, och emallanåt kommer det några regn stänk.
I natt kom Ella in till oss, vet inte vad klockan var för jag sov riktigt djupt när hon kom in till oss. Orkade inte ta någon diskussion om att hon skulle sova i sin säng, så hon fick lägga sig mellan mig och Tomas. Vid tjugi över sju kom Felix in, då tyckte han att det var morgon. Efter frukost var jag ner på gymmet och tränade en timme. Resten av dagen kommer att ägnas åt städning och handling. Just nu sover Felix så tänkte passa på att lägga upp lite bilder fårn vår utflykt till Furuvik.
Vi kom till Gävle på onsdagen. Hade då bokat en natt på Hotell Scandic Gävle Vest. För drygt 2000/familj fick vi en natt på hotellet, middagsbuffe, frukost buffe, samt inträde på Furuvik för hela familjen. Detta kort är taget på onsdag kväll. Efter att vi ätit, satte vi oss ner och pratade och drack vin medan barnen lekte i lekrummet bredvid. En trevlig kväll :)Här har vi precis kommit in på Furuviks parken. Felix somnade i bilen från hotellet till Furuvik, han fortsatte sova när vi flyttade över honom från bilen till vagnen. Första timmarna på Furuvik blev därför ganska lugna, när vi "bara" hade två barn att ha koll på.


Ella tyckte att dessa två var väldigt läskiga. Försökte få en bild med Ella bredvid dessa två, men det gick inte alls :)


Även Tomas ville åka lite.


Tomas och Ais åker tillsammans medan vi andra står bredvid och tittar på.Ella åkte också en hel del, en del själv, men det mesta åkte hon antingen med Tomas, Natalie eller Ais. Mats och jag hade ingeåkband så vi fick ta hand om Felix och sakerna medan de andra åkte :)En nyvaken Felix. När han vaknat tog vi en promenad ner till Furuviks Brygga (tror jag att det hette?) Var i allafall en trevlig restaurang som låg precis utanför parken, med härlig utsikt ut över vattnet.


Felix åt väldigt dåligt till lunch, så han fick en välling flaska i stället. Han tog då sin kudde från vagnen och la sig på bryggan och åt.
Utsikten från där vi åt lunch :)

5 kommentarer:

 1. Så kul med lite bilder från eran kamera oxå! :) Har precis lagt upp lite bilder själv från mobilen. Kan jag länka till denna inlägg på min blogg? Kram!

  SvaraRadera
 2. Absolut gör det :) nyfiken på era bilder också :)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Gjort! Synd att inte bilden av oss vuxna blev nåt bra, annars hade jag lagt upp den oxå

  SvaraRadera
 5. Jag har flera bra bilder på dig, Mats och Ais, kan lägga upp dem också om det är ok :) kram

  SvaraRadera