tisdag 11 september 2012

Student

Plugg, plugg och ännu mera plugg, så har de senaste dagarna sett ut för mig. Har därför inte hunnit skriva så mycket här. Idag har vi lämnat in den första individuella uppgiften. I morgon blir plugg igen, ska då träffa min projekt grupp. Men idag blir de inge mer pluggande.Ikväll när barnen gått och lagt sig ska jag iväg och träna. Efter de ska Tomas och jag planera lite inför vår bröllops-dag. På söndag (16.e september) har vi vart gifta i 2 år... 2 år sedan vi berättade för våra familjer att vi skulle få en liten till. Att Ella skulle få ett syskon. Nu är de lilla syskonet snart 1 1/2 år, springer runt för fullt och ger inte sina föräldrar en lugn stund.

I lördags fyllde jag år. Tomas jobbade då så vi firade mig på Söndagen istället. Mina föräldrar och syskon, och min mormor ( Tomas bror med familj kunde ej komma) var här och firade mig. Trevlig kväll med god mat, som mina kära man lagat, och fina presenter( spinning skor, spinningbyxor, detta från mina föräldrar och syskon, från Tomas och barnen fick jag; CSI-box, samt en I-Pad med väska) samt ett väldigt fint och rörande tal från min kära syster. I-Pad.n sitter jag och skriver på just nu. :-)

Felix har hostat en del de senaste dagarna, ffa på nätterna, igår var jag på VC med honom för att en läkare skulle lyssna på hans lungor. Läkaren sa att de var förkylningsastma, inte så konstigt, med tanke på att jag har det. Fortsätter med Ventoline så länge han är hostig, nästa gång han blir förkyld så ska han få Ventoline på en gång.

På dagis går de bra för båda barnen. Felix blir lite ledsen när jag går. Men de brukar gå över fort.
Nu är de dag för middag här. Ha en bra kväll :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar