lördag 22 september 2012

Inget penicillin

Felix klarade sig utan penicillin. Pappa var som jag nämnt tidigare hemma med Felix mån, och tis. På ons var Tomas hemma med honom, då hade han vart helt feberfri, tis, ons. I måndags tror jag egentligen inte heller han hade någon feber. I tors var Tomas på en arbetsintervju på em, och jag hade seminarium i skolan hela dagen. Så då fick Felix gå till dagis.
Igår, fredag hade Ella andra tillfället på " knatteskutt" jag var lite nervös innan. Tomas jobbade, så jag skulle bli tvungen att ta med Felix också. Men de gick över förväntan, första delen av passet satt Felix i mitt knä och bara tittade, sista tjugo minuterna blev han lite modigare, men han höll sig hela tiden i närheten av mig. Så de gick riktigt bra. Förra fredagen när vi var där ville Ella att jag skulle vara med hela tiden, vilket hade blivit lite svårt när Felix var med. Men inte heller de blev något problem. Ella klarade sig hur bra som helst. Nästa fredag går vi nog dit hela familjen, kul för Tomas också att få se vad hon gör på sin " träning" :-)

Idag har de vart riktigt höst väder ute. Vi ( jag och barnen) var iväg ett tag på fm, men resten av dagen har vi vart hemma. Jag passade på att plugga lite när Felix sov. Fredagen den 5.e oktober lämna vi in en projektplan som är " tentan" på denna kurs. Den dagen kommen jag att fira, ska bli så skönt när den här kursen är slut. Hoppas bara jag blir godkänd på kursen. Nu ska Tomas och jag fira lördag kväll. I morgon har Tomas föräldra ledigt. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar