söndag 23 september 2012

Dax att sova.

Jag ska alldeles strax ta och sluta mina blå, och hoppas på lite sovmorgon i morgon också. Hålla tummarna för att de går bättre med pluggandet i morgon än vad de har gjort idag... Just nu tycker jag inte detta med att plugga är särskilt kul alls, snarare bara stressigt. Kuggar jag den här kursen så har jag den hängande över mig sen, vore så himla skönt att bara vara klar och godkänd med denna kurs, och sedan få gå vidare med nästa kurs.

På em idag åkte vi över till Mats o Natalie. Trevligt... Som vanligt när vi träffar dem. Huset var trevligt, mycket yta, och många rum. Bara ökar på min egen längtan efter hus. Men en vacker dag när jag förhoppningsvis har klarat av mina studier, så kanske vi kommer att bli husägare Tomas och jag också. Hursomhelst så tror jag att Mats och Natalie kommer att trivas jätte bra där. Synd bara att de inte låg lite närmare här ;-)
Ang min oro för hur de skulle gå mednFwlix och trapporna, så gick de helt ok. Kunde inte släppa honom ur synfältet någonting. Men vi var flera vuxna som kunde turas om att ha koll på honom, även Natalies dotter hjälpte till bra med detta.

Nu ska jag ta och sova så jag får lite kraft till att orka plugga i morgon. Sov gott :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar