måndag 26 oktober 2009

napp

Idag när jag kom hem vid halv sju på kvällen ( tränade direkt efter jobbet ) möts jag av Ella med en napp i munnen, och den satt åt rätt håll... Vår lilla dotter som alltid vägrat napp... Har börjat inse hur skönt det är att vi kommer att slippa vänja av henne vid napp om några år. Eller inte. Kanske kommer få jätte jobbigt med att få henne att sluta. Fast jag harinte givit upp hoppet. Tror nog inte hon blir en napp älskare i allafall, var nog mest bara roligt att bita på den.

Hennes förkylning har blivit lite bättre nu. Var egentligen bara en dag som hon var riktigt snuvig. Men fortfarande är det svårt att få henne att sova på kvällen. Igår somnade hon vid halv tio. IDag fick hon sova lite tidigare på em. Sov mellan 12 - strax efter kl 14. Får se om det blir lättare att få henna att somna ikväll. Tomas har givit henne välling. Men har hinner inte ut ur rummet innan hon börjar skrika. Nu sitter han där inne hos henne. Hoppas verkligen att det inte tar lika lång tid som i går...

Annars har jag fullt upp med att fundera på om jag ska ta infleunsa vaccin eller inte. Vi får det på jobbet om vi vill i den här veckan. Så jag bör nog bestämma mig snarast. Men jag är väldigt kluven. Vill nog egentligen inte ta den. Men tänk om jag drar hem den där infleunsan hit och smittar Ella?!? Skulle ALDRIG förlåta mig själv om hon blev riktigt sjuk för att jag inte vill ta den. Men hörde på ett halv åra idag när jag satt i bilen att den kunde ge cancer och / eller göra en steril.. vaccinet alltså... Är nog bara lösa rykten, men vågar man ta chansen?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar