torsdag 21 juli 2011

MVC och BVC

Idag har vi hunnit med en hel del. Började fm med ett besök hos barnmorskan på MVC. Vi pratar bara om hur jag har upplevt graviditeten och förlossningen. Jag hade med mig Felix dit. Tomas och Ella stannade hemma. Efter de besöket träffade jag en kompis och tog em lunch med henne i Vällingby. Hann med en lunch och en massa snack innan det var dax för besök på BVC, för vikt, längd och läkarbesök för Felix. Han väger nu 5355 gr för att vara exakt  och var 61.5 cm lång. När Ella var 2 1/2 månad vägde hon 5500 gr och var 64 cm lång. Så Ella måste gått upp ganska bra i början Läkarbesöket gick också bra. Helt otroligt vad det kändes bra när läkaren pratade med och berömde Felix, sen att han pratar så med alla bebisar är en annan sak. När jag ändå träffade barnläkaren passade jag på att rådfråga om hennes problem med förstoppning. Han lovade att han skulle skicka remis för utredning av gluten intolerans. Nu är det bara att vänta kallelsen.

Ella kissade på toaletten flera gånger idag, första gången var när jag var iväg. Efter att hon kissat tittade hon på Tomas och sa "Jag kissar på mammas bajs"

På kvällen har en barndoms kompis till Tomas vart här med sin fru och 2 barn, 2 pojkar som är jämngamla med Ella, de lekte riktigt bra ihop.

På måndag kommer min syster att få en igångsättningstid så snart får vi träffa deras lilla bebis. Det gissas för fullt på vad det kan vara för kön på den lilla? Jag har trott på pojke nästan hela tiden, men både Lina o Bobo tror på en tjej. Nästan så jag också ändrar mig och tror på en liten flicka. Snart behöver vi inte gissa längre.

Avslutar dagen med ETT STORT GRATTIS till min mamma som fyller år idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar