fredag 6 november 2009

Teutonia Timmy

Jag har funderat ett längre tag på att det vore skönt med en lite mer behändig vagn en den vi har. En som är lite lättare. Lättare att få in i bilen. Lättare att få in i hissen ( ni som vart hemma hos oss vet vad jag menar :=) ) Nu är ju vår tjej över 1 år. Kanske skulle fungera med en sittvagn. Nackdelen med de flesta sittvagnar är att det inte finns fullt liggläge på vagnen. Men i somras hittade jag en sittvagn med fullt liggläge... teutonia timmy. Sa det till Tomas när han kom hem från jobbet. Men han nappade inte. Tyckte att det dög med den vagnen vi hade. Brio Happy. Absolut, inge större fel på den när man ska ut på långpromenader eller för Ella att sova i. Men när man ska åka kommunalt, eller åka bil eller dyl så är den rätt klumpig. Men tänkte i min stilla sinne att jag avvaktar tills Tomas har vart hemma med Ella ett tag, och kämpat sig ut i vår minimala hiss där vagnen, bara PRECIS får plats så kanske han kommer på andra tankar... Vad rätt jag fick. Han har vart hemma inte ens en månad när han hittar den här vagnen på blocket... En teutonia Timmy





I morgon kanske vi är äger till denna vagn. Enda nackdelen egentligenär att hon blir vänd i från oss när man drar henne i vagnen. Men så är det ju med alla sittvagnar. Vi kommer ju fortfarande att ha kvar vår liggvagn...





Idag har Ella och jag vart på öppna förskolan i Blackeberg igen /( jag har vart ledig idag). Var trevligt. Var där tillsammas med Camilla och Jill. Träffade på en fd arbetskamrat där. Hon var där med sin lille son som är 14 månader. Var kul att prata lite med henne.






Gissa vem hon fått tröjan av :=)

1 kommentar:

  1. hahaha....vad roligt, våra tösers morfäder verkar inte vara helt olika, S har två t-shirts som det står världens bästa morfar på..hehe...och dem har inte inte köpt ;)
    Har ni köpt vagnen? ahaha..vi känner våra gubbar för väl, smart drag att vänta ut T ang vagnen...hihihih... kramar i massor saknar er!

    SvaraRadera