måndag 5 augusti 2013

Grillning

I går när jag kom hem från båten tog vi en lugn eftermiddag medan Felix sov. När han vaknade åkte vi över itll mina föräldrar och grillade, min bror kom också dit. Syrran var kvar med sin familj hos sina svärföräldrar, därför var inte de med och grillade igår. Vi blev kvar där till strax efter kl 22. Barnen var vakna hela tiden. Påväg hem somnade Ella i bilen, men Felix höll sig vaken hela vägen. Väl hemma var det inga problem att få Ella att fortsätta sova, och Felix att somna i sin säng.
Ella kom in till oss någongång under natten. Somnade om snabbt när hon la sig i vår säng. Strax efter kl 8 kom Felix in till oss, då tyckte han att det var morgon. När Felix väl kommit in, dröjde det inte länge innan Ella också vaknade.

Sommaren fortsätter att visa sin bästa sida, men strålande sol och 25-30 grader varmt ute. Efter frukost och lite plock hemma packade vi en väska och gick ner till Nälsta badet för lite bad. Båda barnen älskar att bada, och med armpuffar på blir de nästan simkunniga, nåja iallafall flyttkunniga. Efter en dryg timmes bad gick vi hem för att äta lunch, och för att Felix ska få sova middag. Det blir svårare och svårare att få honom att somna på dagen. Tror nästan dagen närmare sig när det blir dax för honom att slopa middagsvilan. Får se hur det blir när han börjar på förskolan igen i nästa vecka?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar