tisdag 19 augusti 2014

Lyckades inte få till någon text....

i förra inlägget. Så bilderna kom i förra utlägget, och nu kommer det lite text... :)
I fredags åkte jag och barnen över till en kompis till mig som bor i Huddinge. Hon och hennes man har 2 barn, en pojke som är ett år äldre än Ella, och en flicka som är precis mellan Ella och Felix i ålder. Barnen lekte fint tillsammans. På kvällen satte vi på en film till barnen och vi vuxna åt kräftor. Planen för lördagen var att vi skulle gå och bada, men det blev inget av det då det regnade. En promenad hann vi med iallafall mellan regnskurarna. Tomas hade sällskap av sin bror när vi var borta :) Så han var nöjd han också.
Nu börjar sommarlovet lida mot sitt slut för barnen. I morgon är det upprop för Ella i skolan, och på tors börjar Tomas jobba och då får även Felix gå tillbaka till dagis. Ella kommer att gå halv-dagar i skolan tors, och fre. Tror att även måndagen är en halv dag. Men fr.o.m tis kommer hon gå hela dagar. Vet inte riktigt hur det är tänkt med inskolningen i skolan, om vi föräldrar ska vara med? Är  iallafall bar ca 2 1/2 timme som hon är i skolan, så jag och Ella kommer få lite egen tid tillsammans. Ska bli mysigt.

Planen för dagen är att bakning. Fick en bra ide av min syster. Vi gav ingenting till pedagogerna på barnens förskolan innan de gick på sommarlov. Tänkte att vi istället skulle gå förbi och ge dem något innan barnen börjar igen... Jag har köpt varsin kaffe-kopp (strl större) till de pedagoger som jobbade på barnens avdelning. Tänkte sedan fylla dem med kola kakor. Ska lägga upp en bild sedan om det blir bra ;) Tänkte även baka en kaka att ge till hela personalgruppen som de kan ha i personalrummet till fikan. Har lovat barnen att de ska få vara med och baka. Är inge vidare väder ute, så det passar verkligen för bakning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar