torsdag 29 maj 2014

Ändrade planer....

Ligger nyvaken i sängen. Hör de andra utifrån vardagsrummet. Alldeles strax ska jag också gå upp. Ska bara skruva några rader först. I går var vädret lite sämre. Molnigt och ordentligt blåsigt. Planen var att åka på en båtutflykt; Tomas, jag och barnen. Men påväg ner till hamnen kommer det mer och mer moln, och när solen går i moln blir det riktigt kyligt. Dessutom blåser det kalla vindar. När vi ser havet ser vi att det " går gäss på vattnet". Väl nere vid hamnen bestämde vi oss för att avvakta med båtturen. Blev en promenad utmed stranden istället. Innan vi stannade till för att äta lunch.
På kvällen var planen att Tomas, Ella och jag skulle gå på Tivoli. Vi kollade på deras hemsida. Såg ut som de hade öppet kl 12-21. Vi kom dit strax efter kl 17, för att då upptäcka att de bara hade öppet till 19. Kändes onödigt och dyrt att gå in för drygt 1 och 1/2 timme. Vi gick hem istället och bestämde att vi ska gå dit fredag istället. Då har de öppet mellan kl 16 -24.
Dax att gå upp nu, och se vad vi hittar på idag. Planen är att komma ut och springa efter frukost, och ev om det blåser mindre idag komma iväg på båtutflykter idag... Men planer kan ändras.....  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar