söndag 5 januari 2014

2014

Nytt år, nya utmaningar. Nyårsafton firade vi tillsammans med Mats, Natalie och Ais. De hade även med sin hund Nero. Det blev en lugn och trevlig nyårsafton. Felix somnade runt halv nio, och Ella drygt en timme senare. Mats och Natalie åkte hem runt 1-tiden.

I torsdags jobbade både jag och Tomas. Barnen var då med mormor och morfar. De gjorde en utflykt med kollektivtrafiken. Med stopp vid bl..a NK.s julskyltning, och på Tomas jobb. Med avslutning på mitt jobb. Sedan åkte vi tillsammans hem till mamma och pappa och åt middag tillsammans innan vi åkte hem. På fredagen var Tomas ledig. På kvällen kom en kompis till Ella över och sov över här. Blev en sen kväll. Ella somnade närmare kl 22, och hennes kompis först vid 23-tiden.

Igår kväll hade vi gäster över på middag. De har barn i samma ålder som våra. Vårt försök att lägga Felix vid 20.30 tiden misslyckades därför. Barnen lekte fint tillsammans. Vid halv elva, elva gick de hem och först då somnade Ella och Felix. I morse fick vi sovmorgon. Jag vaknade först vid 8-tiden. Vid 9-tiden vaknade Ella och Tomas. Felix väckte vi vid 11-tiden!!! Han har inte fått sova på dagen. Vi tog en promenad till Spånga, med ett stopp i en lekpark så barnen fick leka av sig. Ella fick provcykla sparkcykeln som hon fick av mormor och morfar i julklapp. Behöver öva på den, men det gick ändå relativt bra.

I morgon blir det en utflykt till Tom Tits för mig och barnen. Hoppas ni alla haft en trevlig jul-och nyårsledighet. Nu är snart vardagen i gång igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar