fredag 18 oktober 2013

Inget besked...

Har inte fått något besked från skolan om vår magister.  Hade verkligen trott att vi skulle få veta idag. Examinatorerna har ju som sagt 10 arbetsdagar på sig att "rätta" våra uppsatser, och 10 arbetsdagar har det gått idag. Det sämsta är att hon (examinatorn) inte har hört av sig överhuvudtaget. Hade uppskattat ett mail där hon skrev att hon inte kommer hinna klart till idag, så hade man vetat det. Jaja, får se det från den ljusa sidan, slapp få den här helgen förstörd, om det skulle vara så att vi inte är godkända...

Nu sitter jag i soffan hemma hos min kompis i Härnösand. Har precis lagt Felix, hoppas att han ska lyckas somna själv där inne där han ska sova, hemma somnar han alltid själv. Han kom ut hit till mig för fem minuter sedan, men det var ing problem med att gå tillbaka med honom. Så nu ligger han på "sin" madrass inne i det rummet där han och jag ska sova. Tågresan hit gick över all förväntan. Första halvtimmen sov Felix i sin vagn. Resten av resan har han lekt med duplo (en sorts stora legobitar) som han bygger torn av, dessa höll han på med länge, han tittade även en del i böckerna jag hade tagit med. Var först sista timmen som jag gav honom I-paden. Väl framme var han först lite blyg, och ville att jag skulle bära honom. Men det gick över ganska fort. Han fick leka ett tag med min kompis son innan det var dax att gå och sova. I morgon ska vi gå på familje gympa kl 10, tanken är att vi efter det ska gå till simhallen och leka lite innan lunch, sedan ska pojkarna få sova i sina vagnar och jag och Jenny hinner prata lite utan barnen :)

1 kommentar:

  1. Dåligt att inte hon har hört av sig eller hållit tiden! Men jag tror inte heller att du har något att vara orolig för, ni är säkert godkända :)

    SvaraRadera