onsdag 25 september 2013

Nervös

I morgon 14.40 börjar vårt opponentskap. Vi (jag och Linda som jag skrivit D-uppsatsen tillsammans med) ska då framföra åsikter om ett annat arbete som två klasskompisar skrivit. Lite jobbigt känns det att den ena som skrivit det arbete som vi ska opponera på umgås jag även med privat. Känns inte roligt att kritisera någon annans arbete. Men får försöka se på det som att vi faktiskt hjälp varann att hitta brister i texterna. Efter ett tag blir man nästan hemmablind på sin egen text. De ska opponera på vårt arbete på fre, tror att det var klockan 11.20. Ska bli skönt när detta är över. Hoppas vi inte blir fullständigt sågad. Det är inte bara opponenterna som ska komma med åsikter, utan även examinatorn, hon som sedan ska godkänna, eller underkänna vårt arbete.... Jaja, bara att bita i det sur äpplet, det måste göras!

I morse lämnade jag barnen vid nio. Fick lite ont i magen när jag såg att förskolan i morgon har APT, och då stänger 15.45. Jag har opponentskapet mellan 14.40-15.40 i morgon, och Tomas jobbar... Vem ska hämta Ella och Felix? Sedan barnen började igen efter sommarledigheten är i morgon den första dagen som vi verkligen har svårt att få till det med hämtning. Ringer min pappa som är pensionär och frågar om han kan hämta barnen i morgon. Men han skulle jobba ett extra pass hela dagen i morgon. Mamma fick jag inte tag på. Fick tag på min syster som ev kunde hjälpa till om inte mamma kunde. Skulle bli lite krångligt för henne, eftersom hon måste hinna hämta Alma också, men om det inte gick att lösa på ngt annat sätt så skulle hon hjälpa till att hämta Ella och Felix,såvida hon inte hade några inbokade möten på jobbet. Fick tag på en granne som har en son som går på samma förskola som Ella och Felix. Fick tillslut tag på mamma, som kunde hämta barnen i morgon. Så till slut löste det sig.

I morgon måste jag lämna barnen till frukost (ca 07.45) för att hinna läsa på lite innan vi åker till skolan, åker dit vid nio tiden. Har verkligen inte tid att bråka med Ella i morgon bitti om vilka kläder hon ska ha på sig. Därför valde Ella och jag tillsammans kläder nu ikväll för morgon dagen. Hoppas hon inte ångrar sig under natten, och inte längre vill ha dessa kläder imorgon bitti. Hösten har slagit till ordentligt nu. I morgon kommer det att bli runt 7 plusgrader som varmast... I morse när vi skulle gå till dagis visade termometern 3 grader. Med andra ord börjar det bli dax för mössa och vantar. Kändes skönt att Felix förälskade sig i sin mössa på en gång, och vägrade ta av sig den, slapp jag bråk om den biten iallafall :) Ella hittade en Hello Kitty mössa bland märrarna och vantarna som jag tagit upp ur förrådet. Kanske en aning för varm, men hellre det än inget alls ;)

Nu ska jag försöka sova inför morgon dagen. Tänk på mig i morgon, och håll tummarna för att allt går bra!

1 kommentar:

  1. Håller tummarna, men är helt övertygad om att det kommer bli kanon!! Tänk vad skönt att du är snart klar med allt! :)

    SvaraRadera