söndag 1 maj 2011

Maj

Så var april över. Nu är det maj, den månad som vår lilla bebis är beräknad. Jag HOPPAS verkligen att den ska ta och titta ut någongång under denna vecka. Men än så länge har jag inga som helst tecken på att det skulle vara på gång :( Jag vill INTE gå över tiden. Har hela tiden var så inställd på att den kommer att komma iallafall några dagar tidigare, men kanske inte...

Igår var det valborg. De firade vi hemma hos min syster och Bobo. Lina fyllde 30 i fredags så vi passade på att fira henne. Tomas och Bobo stannade hemma med Ella som somnat i Lina och Bobos säng medans vi andra åkte för att titta på en majbrasa. Men vi hittade ingen parkeringen, och dessutom var det ganska kallt ute. Så vi åkte tillbaka utan att ha sett någon majbrasa. Ella vaknade till när Tomas bar henne till bilen när det var dax att åka hem. Höll sig sedan vaken hela bilresan hem. När Tomas la henne i hennes säng, ville hon absolut att Tomas skulle ligga bredvid henne " Pappa ligga där " sa hon och pekade på kudden bredvid hennes. Sen somnade hon rätt snabbt om. Efter det sov hon faktiskt hela natten i sin säng. Kom in till oss först vid halv sju, då la hon sig på madrassen som jag bäddad åt henne. Låg där i ca 1/2 timme, men sen tyckte hon det var dax att gå upp.

På fm träffade vi ett par kompisar i centrum. Tanken var att vi skulle ta en spontan fika/ frukost på något fik. Men klvar 10 och inget öppnade förens vid kl 11. Så vi köpte med oss lite bröd och pålägg hem, och fikade här istället. Ella och deras jämnåriga dotter lekte av sig ordentligt. Ella var så fascinerad av deras lilla bebis ( ca 2 veckor gammal ) Hon klappade henne så fint, gav henne en puss på huvudet. Kändes skönt inför vår bebis att Ella var så snäll och försiktigt med henne.

Idag lyckades jag faktiskt få Ella att sova middag. Så just nu ligger hon på vår säng och sover. Ikväll kommer Tomas bror och hans flickvän över på middag. Har aldrig träffat henne. Ska bli trevligt.

ha det gott, skriver mer en annan dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar