onsdag 13 oktober 2010

Fas?!?

Tror Ella är inne i någon utvecklingsfas eller något. Hon är inte riktigt sitt vanliga glada jag. Inte hemma iallfall. På dagis går det tydligen hur bra som helst. Haft lite svårt att somna, men senaste veckan har hon fått somna i knät på en av fröknarna och då har hon somnat så snällt :=) Men tillbaka till att hon inte är sitt vanliga jag:
Hon är svårare att få att somna på kvällarna, hon vaknar på nätterna och vägrar somna om innan hon får komma in till oss. Hon är väldigt mammig och klängig. Hoppas detta är något övergående.

I natt vaknade hon vid kl 01. Tomas hämtade in henne till oss. Hon somnade relativt snabbt. Men sov sedan lite oroligt, vilket gör att även Tomas och jag sover dåligt. Tomas försökte flytta över henne till hennes säng några gånger, men han hann knappt lyfta upp henne ur vår säng innan hon börjar protestera. SÅ hon blev kavr i vår säng hela natten. Någongång i natt så började hon klättra över mig. " Åh nej " tänkte jag, nu vill hon inte sova mer. Men visst ville hon sova. Men hon skulle ligga på mig. Så hon la sig på mage på min mage och där somnade hon. Lite små gulligt, men inte kunde jag sova med henne på magen. Så Tomas fick hjälpa mig att flytta henne så hon låg mellan oss igen. Sedan sov hon snällt, vaknade inte när Tomas gick upp och duscha. Inte heller när jag gick upp och duscha. Jag hann diska och plocka undan lite innan hon vaknade på gott humör strax före sju. DÅ fick hon välling, och sedan gick vi till dagis.
Nu kan vi bara hoppas att hon vill sova hela natten i sin säng denna natt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar