onsdag 24 mars 2010

trotsålder?!?

NU är hon helt frisk vår lilla tjej. Får se hur länge det håller. MYCKET baciller på dagis :=) Jag var lite nervös för hur det skulle gå på dagis efter att hon vart borta så länge. Jag lämnade henne vid halv åtta i måndags. Satt kvar ett litet tag med henne i soffan tillsammans med Martina ( dagis fröken, ) Martina började busa lite med Ella. Vilket Ella tyckte var jätte roligt. Så efter ett tag sa jag hejdå och vinkade till henne. Hon såg lite förvånad ut när jag skulle gå. Men inga tårar. Kändes jätte bra. Så dagis har inte vart något problem. Dessutom tycker Elal det är riktigt kul att vara ute nu. Så skönt. Men jag undrar... Finns det något somheter 18 månaders trots?!?! Hon börjar bli trotsig.... Säger NEJ till ALLT. SÅ länge hon får full uppmärksamhet är allt frid och fröjd, men så fort jag försöker få lite gjort, laga mat, diska eller så, så sjunker humöret snabbt. Hon visar tydligt sitt missnöje genom att skrika. Inte kan hon roa sig själv inte. Nöjd blir hon itne förrens jag ger upp och tar upp henne och ger henne full uppmärksamhet igen. Var tog den lilla tjejen som kunde roa sig själv i sitt rum vägen?! Med maten går det så där. Tydligen äter hon bra på dagis. Men middagen hemma blir så där. ÄR det min matlagning hon inte gillar tro? Äter lite. Kastar mat på golvet, tittar på oss och säger "ajaj " och hötter med fingret. Snacka om härmapa.
Nu har vi beställt resa till Spanien. Hälsa på farmor och farfar. Åker den 27 maj. Sist vi var där var i början på oktober, firade Ellas 1 års dag där. Hon har växt en hel del sen sist. farmor och farfar kommer knappt känna igen henne :=)
Idag ska jag till frissan. Tror att jag ska våga mig på en kortare page-frisyr. Tomas gillar inte det. Tycker redan det är snudd på för kort... Vad är det med killar och långt hår?????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar